Блекаут у 10 населених пунктах: пропагандисти пояснили «бавовну» на підстанції у Підмосков’ї

У четвер вночі, 23 листопада, у Підмосков'ї було неспокійно. На електропідстанції за 30 кілометрів від столиці країни-агресора пролунав вибух, після чого близько десяти населених пунктів залишилися без світла. У Мережі розповіли подробиці інциденту.

Вибух на електропідстанції у Литкаріно Московської області

Фото – rbc.ua

Telegram-канал Baza повідомив, що в ніч на 23 листопада близько 01:00 за місцевим часом стався «хлопок» на електропідстанції в місті Литкаріно Московської області, опублікувавши кадри інциденту, інформує «НБН».

Результатом «бавовни» став блекаут, за різними даними, у близько десяти населених пунктах регіону. До цього жителі Литкаріно помітили яскраві спалахи з боку електропідстанції, після їхні будинки та квартири були знеструмлені. Водночас на місці «хлопка» спалахнула невелика пожежа.

Російські ЗМІ повідомляють, що електрика в Підмосков’ї почала повертатися через півтори години після вибуху. Незабаром пропагандисти уточнили інформацію, заявивши, що «бавовна» відвідала електропідстанцію у селі Молоково Московської області. Псевдожурналісти стверджують, що причиною інциденту стало коротке замикання.

Днями ранок із вибухів розпочався у російському Смоленську. Місцеві жителі поскаржилися на «хлопки», від яких тремтіли їхні будинки.

Exit mobile version