Путін прибув до Мінська на саміт ОДКБ: у Мережі знову заговорили про двійника кремлівського диктатора

Кремлівський диктатор Володимир Путін у четвер, 23 листопада, прибув до столиці Республіки Білорусь для участі у саміті Організації Договору про колективну безпеку. Мережу здивували кадри візиту глави Російської Федерації до Мінська, користувачі знову заговорили про двійника військового злочинця.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

Російські ЗМІ повідомили, що президент-агресор прилетів до столиці Білорусі на саміт ОДКБ, відповідні кадри з’явилися у соцмережі Х. Відео прибуття Путіна до Мінська здивувало користувачів мікроблогу, інформує «НБН».

Коментатори заявили, що до Лукашенка прилетів не справжній кремлівський диктатор, оскільки було відсутнє покриття над трапом і не було тілоохоронця з валізою, який супроводжує Путіна у всіх важливих поїздках. Крім цього, глава Росії не тримав дистанцію і радісно обмінювався рукостисканнями.

Користувачі соцмережі також звернули увагу на те, що «васал», самопроголошений лідер РБ не прибув в аеропорт зустрічати російського президента. Вони припустили, що Лукашенко може знати, що до Мінська прибув двійник лідера росіян.

Нагадаємо, в Японії знайшли докази того, що Путін використовує двійників навіть на публічних заходах.

Exit mobile version