Висміяв Байдена, похвалився «дружбою» з Путіним та Кім Чен Ином: Трамп опублікував нове передвиборче відео

45-й американський лідер Дональд Трамп опублікував новий передвиборчий ролик. У відео скандальний політик хвалиться «дружбою» з північнокорейським диктатором Кім Чен Ыном, президентом-агресором Володимиром Путіним і висміює нинішнього главу США Джо Байдена.

Дональд Трамп

Фото – ap.org

Колишній американський президент опублікував новий передвиборчий ролик, у якому вирішив похвалитися перед виборцями «досягненнями» у зовнішній політиці часів свого президентства.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на «Дзеркало тижня».

У відео Трамп показав кадри, де він обмінюється рукостисканнями з диктаторами – лідером Північної Кореї Кім Чен Ином та російським військовим злочинцем Володимиром Путіним.

Після демонстрації «успіхів» у сфері зовнішньої політики колишній глава Білого дому показав, якими були ціни на пальне в Америці за його каденції.

Завершив скандальний політик свій ролик добіркою комічних моментів із нинішнім президентом Штатів Джо Байденом. Нарізку з опонентом Трамп супроводив написом: «Ми пішли від цього до цього».

Раніше ЗМІ дослідили передвиборчий план 45-го президента Америки. Журналісти повідомили, яку нову обіцянку Трамп дав виборцям щодо російсько-української війни.

Exit mobile version