Масова загибель російських військових на полігоні під Ростовом: блогер озвучив причину

Незважаючи на те, що причиною вибуху на полігоні під Ростовом, внаслідок чого загинули 10 і поранено 15 бійців армії РФ, російські ЗМІ називають неакуратність військових, які розпалили багаття поблизу боєприпасів, відомий блогер озвучив зовсім іншу інформацію, через що все сталося .

Полігон

Фото - tsn.ua

Як інформує «НБН» із посиланням на повідомлення українського журналіста та блогера Дениса Казанського у ТГ-каналі, засоби масової інформації Ростова-на-Дону всі «під одну дудку» пишуть про «прикру випадковість». Нібито російські військові самостійно розвели багаття біля боєприпасів, які згодом здетонували. Однак є й інша версія, яку озвучив блогер:

Злі язики кажуть, що полігоном вдарив невідомий безпілотний літаючий апарат. Просто спочатку як завжди набрехали, що збили всі цілі, а згодом дані про масову загибель військовослужбовців все ж таки просочилася в засоби масової інформації, от і придумали історію зі снарядами та багаттям.

За великим рахунком, то навіть веселіше, – підсумував блогер.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Казанський прокоментував заяву гауляйтера Запорізької області на російському “Першому каналі”.

Exit mobile version