Рівень схвалення діяльності Путіна росіянами зріс до максимуму: результати соцопитування

Підтримка дій кремлівського диктатора Володимира Путіна громадянами Російської Федерації зросла до максимуму з початку повномасштабної війни. Це підтверджують результати соціологічного дослідження.

Володимир Путін

Фото – kp.ru

З 23 по 29 листопада російський незалежний «Левада-Центр» опитав 1625 жителів РФ. У громадян країни-агресора поцікавилися, яким політикам вони найбільше довіряють, інформує «НБН».

Результати показали, що цього місяця рівень підтримки кремлівського диктатора досяг 47%. У жовтні заявляли про довіру Путіну 44% респондентів. 85% опитаних схвалюють діяльність президента-агресора, це найвищий показник з 2015 року.

Водночас лише 18% росіян повідомили, що довіряють прем’єр-міністру Михайлу Мішустіну, у жовтні таких громадян було 17%. Знизився рівень підтримки голови Міністерства закордонних справ Сергія Лаврова з 16% до 15%. Керівнику оборонного відомства Сергію Шойгу довіряють 8% респондентів, у жовтні було 7% опитаних.

Зазначимо, що соцопитування також показують втрату довіри громадян Російської Федерації до путінських військ. Аналітики ISW проаналізували результати дослідження.

Exit mobile version