Глава Ірану терміново їде до Москви на зустріч із Путіним

ЗМІ повідомляють, що іранський президент Ебрагім Раїсі має намір вдруге відвідати Російську Федерацію. Днями політик має прибути до столиці країни-агресора, де зустрінеться із кремлівським диктатором Володимиром Путіним.

Володимир Путін та Ебрагім Раїсі

Фото – ap.org

Іранське приватне інформаційне агентство Tasnim заявило, що Раїсі планує у четвер, 7 грудня, разом із делегацією приїхати до столиці Російської Федерації, інформує «НБН».

За інформацією видання, глава Ірану відвідає Москву на запрошення президента-агресора Володимира Путіна, де зустрінеться з ним для обговорення низки питань.

Відомо, що під час переговорів політики обговорюватимуть тему відносин між країнами, зокрема економічну співпрацю, міжнародні, регіональні події, особливо війну на Близькому Сході та питання Палестини.

Згодом представник Адміністрації президента держави-терориста Дмитро Пєсков підтвердив, що Кремль проведе переговори з іранським керівництвом, не розкриваючи порядок денний зустрічі.

Нагадаємо, що у жовтні Москву відвідали представники палестинського ісламістського терористичного угруповання ХАМАС та заступник голови Міністерства закордонних справ Ірану.

Exit mobile version