Дуже втомився і поводиться дивно: росЗМІ проаналізували всі події за участю Путіна за рік

Російські журналісти проаналізували, в якому стані кремлівський диктатор Володимир Путін має намір йти на п'ятий президентський термін, звернувши увагу на кількість появ військового злочинця на публіці за рік та його поведінку.

Володимир Путін

Фото – nsk.bfm.ru

Російське видання «Проект» проаналізувало всі події за участю президента-агресора. Журналісти дійшли висновку, що за рік глава Кремля провів на людях менше ніж півроку – всього 147 днів, решту часу він перебував у своїх резиденціях, інформує «НБН».

ЗМІ пишуть, що військовий злочинець чергував дні публічної активності із тривалими зникненнями, під час яких Кремль, швидше за все, показував росіянам «консерви» кабінетних зустрічей глави держави.

На деяких заходах президент РФ намагався тримати дистанцію, таких зустрічей було 43% від загальної кількості. Наприклад, на форумах ставили паркан, щоб відокремити диктатора від зали, або малювали червону лінію для його співрозмовників. У 36% випадків учасники заходів мали відсидіти на карантині, у 21% – Путін буквально йшов у народ.

Журналісти також згадали про двійників російського лідера, звернувши увагу на конфуз у Кремлі 5 квітня, коли на церемонії вручення вірчих грамот іноземних послів він впав у ступор, перебирав папірці, не знаючи, що йому робити, та намагався покликати на допомогу главу МЗС РФ.

Видання дійшло висновку, що Путін поки не «труп із холодильника», як у жовтні заявив політолог Валерій Соловей. Однак помітно, що президент-агресор поводиться дивно і дуже втомився від росіян.

Також журналісти розкрили особи людей, які носять валізку кремлівського диктатора.

Exit mobile version