Захарова розмріялася про капітуляцію України: в ISW пояснили, що стоїть за словами речниці МЗС РФ про війну

У вашингтонському Інституті вивчення війни проаналізували висловлювання офіційної представниці Міністерства закордонних справ Російської Федерації Марії Захарової щодо війни в Україні. Речниця відомства ромріялася про те, що сусідня країна капітулює.

Марія Захарова

Фото – ria.ru

В аналітичному матеріалі ISW зазначається, що в черговому інтерв’ю речниця зовнішньополітичного відомства РФ поскаржилася на те, що західні країни «накачують» Україну зброєю. Захарова заявила, що «всеосяжне і справедливе врегулювання» можливе лише у разі передачі Києвом тимчасово захоплених територій Росії, інформує «НБН».

Також офіційна представниця МЗС держави-терориста знову видала абсурдні пояснення вторгненню путінських військ до України – «демілітаризація, денацифікація» та «забезпечення прав російськомовних громадян».

Американські аналітики вважають, що заяви підлеглої Лаврова свідчать про те, що Кремль не змінив своїх початкових цілей так званої «СВО». Москва не має наміру припиняти свою озброєну агресію в сусідній країні і досі вірить, що Київ прийме капітуляцію та виконає її територіальні вимоги.

Також експерти зазначили, що російська сторона не має наміру сумлінно вести діалог з Україною, а хоче переговори на своїх умовах, що прирівнюється до капітуляції Києва та Заходу.

Нагадаємо, президент-агресор Володимир Путін збільшив штат ЗС РФ. У ISW пояснили відповідний указ диктатора.

Exit mobile version