Халява закінчується – Путін зробив «прогноз» щодо постачання військової допомоги Заходу в Україну

Кремлівський диктатор Володимир Путін прокоментував підтримку України у боротьбі проти Російської Федерації західними країнами. Глава Кремля переконаний, що незабаром союзники Києва припинять постачати Україні військову допомогу. Традиційно він заговорив про «мету» вторгнення до сусідньої країни.

Володимир Путін

Фото – ЕРА

У четвер, 14 грудня, під час «прямої лінії» російський лідер зробив «прогноз» щодо постачання військової допомоги західними країнами в Україну. Кремлівський диктатор переконаний, що незабаром союзники Києва відмовляться забезпечувати ЗСУ всім необхідним для боротьби з окупаційними військами та деокупації територій, інформує «НБН».

Президент-агресор заявив, що українська економіка нібито сама нічого не виробляє, і іноземні партнери у Київ «все привозять на халяву», проте «халява закінчується».

Традиційно глава РФ зазначив, що війну в Україні буде закінчено, коли нібито всіх цілей так званої «СВО» буде досягнуто – «демілітаризації», «денацифікації» та нейтрального статусу сусідньої країни.

Нагадаємо, глава України Володимир Зеленський заявив, що наша країна буде змушена воювати як у перші дні повномасштабного вторгнення РФ, якщо Захід припинить надавати їй допомогу.

Exit mobile version