Потік не скорочується – Путін похвалився темпами мобілізації у Росії

Кремлівський диктатор Володимир Путін похвалився темпами мобілізації у Російській Федерації. За словами військового злочинця, в країні нібито не будуть проводити нову хвилю набору в окупаційні війська, оскільки в цьому «немає необхідності».

Володимир Путін

Фото – rg.ru

У четвер, 14 грудня, під час «прямої лінії» російський лідер пообіцяв, що другої хвилі мобілізаційних заходів у країні нібито не буде. За словами глави Кремля, «такої потреби немає», інформує «НБН».

Президент-агресор нагадав, що під час «часткової» мобілізації до окупаційних військ набрали 300 000 росіян. На фронті в Україні воюють 244 000 загарбників, крім цього є 486 000 «добровольців», які підписали контракти з оборонним відомством.

Путін зазначив, що «хлопці воюють відмінно», крім того, у країні, за його словами, не скорочується потік чоловіків, які хочуть «захищати інтереси батьківщини» зі зброєю в руках.

Нагадаємо, військовий експерт Роман Світан висловився про проведення тотальної мобілізації у Російській Федерації після президентських виборів у березні. Він пояснив, з якими проблемами зіткнеться Кремль під час набору громадян до армії Путіна.

Exit mobile version