Ми всі знаємо, що це означає – у Байдена прокоментували заяви Путіна щодо України

Речник Ради національної безпеки США Джон Кірбі звернув увагу на заяви кремлівського диктатора Володимира Путіна щодо України у четвер, 14 грудня, під час «прямої лінії». Чиновник висловив сподівання на те, що республіканці почули гучне і чітке послання військового злочинця.

Джон Кірбі

Фото – AP Photo / Susan Walsh

Представник Білого дому під час брифінгу заявив, що вчора глава Кремля вкотре підтвердив свої загарбницькі плани на Україну. Він висловив сподівання на те, що республіканці Палати представників, які блокують виділення допомоги Києву, почули гучне та чітке послання диктатора, інформує «НБН».

«Ми всі знаємо, що це означає», – зазначив американський чиновник.

Координатор зі стратегічних комунікацій Ради нацбезпеки звернув увагу на те, що на другий рік повномасштабного вторгнення Путін заявив, що він не має наміру припиняти свою агресію щодо сусідньої країни і війна закінчиться лише тоді, коли «цілі РФ будуть досягнуті».

Представник Вашингтона вважає, що під час «прямої лінії» військовий злочинець подвоїв свою мету захопити сусідню державу та підкорити її народ.

Він зазначив, що поки Конгрес матиме різдвяні канікули, українці продовжать боротьбу з окупантами, тому допомога від США їм потрібна саме зараз, а не після свят. Кірбі додав, що глава Кремля не єдиний, хто спостерігає за тим, що відбувається.

Нагадаємо, Путін зробив «прогноз» щодо військової підтримки України західними країнами.

Exit mobile version