Трамп відзначився новою скандальною заявою про іммігрантів у США

Колишній президент США Дональд Трамп оскандалився черговою різкою заявою. Політик заявив, що іммігранти «отруюють кров» його країни, на що відреагували в адміністрації нинішнього американського лідера Джо Байдена.

Дональд Трамп

Фото – Ross D. Franklin/Associated Press

У суботу, 16 грудня, під час мітингу в Нью-Гемпширі 45-й президент США різко висловився щодо іммігрантів у його країні. За словами одіозного політика, якому пред’явлено 91 кримінальне звинувачення, такі люди «отруюють кров» Америки, інформує «НБН» із посиланням на видання Kreschatiс.

Трамп зазначив, що іммігранти «отруюють психіатричні установи та в’язниці не лише у Південній Америці, а й у всьому світі». Колишній глава Білого дому уточнив, що небажані, на його думку, люди, які приїжджають до США з різних куточків планети, зокрема з Африки та Азії.

Зазначимо, що раніше екс-глава Америки вже вживав вираз «отруєна кров». Байден заявляв, що його опонент використовує фрази нацистської Німеччини.

Інцидент, який стався у суботу, також не залишили поза увагою у Білому домі. Заступник прессекретаря глави держави Ендрю Бейтс заявив, що Трамп наслідує риторику фашистів, що є атакою на демократію, права та безпеку американських громадян.

Нагадаємо, у листопаді Трамп оскандалився передвиборчим відео. У ролику експрезидент Америки хвалився «дружбою» з російським та північнокорейським диктаторами.

Exit mobile version