Для Путіна це знак – екс-радниця Білого дому пояснила, чому диктатор чекає на перемогу Трампа

Колишня спеціальна помічниця президента США у європейських та російських справах Фіона Хілл пояснила, чому кремлівський диктатор Володимир Путін хоче перемоги Дональда Трампа на президентських виборах. Експертка переконана, що глава РФ розглядає колишнього американського лідера як свій «актив».

Володимир Путін та Дональд Трамп

Фото – Evan Vucci / AP

Хілл, коментуючи надії Путіна на перемогу Трампа на президентських виборах у США, заявила, що диктатор розглядає скандального політика як «козирну карту». Російський лідер розраховує, що повернення 45-го президента Америки до влади дозволить йому завершити війну в Україні на умовах Москви.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на британське видання The Guardian.

За словами колишньої експертки Білого дому з питань РФ, військовий злочинець має намір скористатися досвідом спілкування з Трампом у минулому. Путін знає, як їм маніпулювати і має номер екс-президента США.

Колишня радниця Білого дому зазначила, що російський лідер останнім часом почав відчувати, що має шанс закінчити війну на умовах Москви, а також розпалити «культ війни» в різних куточках світу.

Скандальні заяви Трампа про Україну, НАТО, Євросоюз, американський уряд, як вважає Хілл, є знаком для глави Кремля, що скоро все зміниться на його користь.

Раніше у Вашингтоні повідомили, яку військову допомогу до Росії надіслала КНДР.

Exit mobile version