Падіння ракети у Воронезькій області: росЗМІ припускають, що удар по селу не був випадковістю

У вівторок, 2 січня, на село Петропавлівка Воронезької області впала ракета ЗС РФ. Російські ЗМІ вважають, що інцидент не є випадковістю, як про це заявляють у Міністерстві оборони країни-агресора.

Падіння авіаційного снаряду ЗС РФ у Воронезькій області

Фото – t.me/bazabazon

Вчора вранці на російське село впав авіаційний боєприпас другої армії світу. В оборонному відомстві РФ виправдали масштабні руйнування у населеному пункті «позаштатним сходом ракети», інформує «НБН».

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка» припускає, що удар окупантів по селу не був випадковістю. Джерело в Генеральному штабі країни-агресора повідомило, що пілоти 2 січня під час масованої атаки на Україну чітко відпрацювали по цілях. Співрозмовник припустив, що, можливо, льотчикам дали неправильні координати, проте в цьому він на сто відсотків не впевнений.

Зазначимо, що падіння авіаційного боєприпасу на території Воронезької області стало не єдиним за останній час. Раніше подібний інцидент стався у Ставропольському краї 31 грудня. У Мережі показали фотографії знайдених уламків ракети окупантів.

Exit mobile version