Тіло лежало біля траси: у РФ знайшли мертвим пропагандиста після його поїздки у Маріуполь

У Російській Федерації виявили мертвим 40-річного пропагандиста, автора онлайн-журналу «Рабкор» Олександра Рибіна, який нещодавно виходив в ефір з тимчасово захопленого Маріуполя, де заявив про корупцію місцевої «влади».

Пропагандист Олександр Рибін

Фото – rabkor.ru

У виданні «Рабкор», посилаючись на слова матері та друга Рибіна, повідомили, що тіло псевдожурналіста виявили біля траси в районі Шахти Ростовської області, інформує «НБН».

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі розповів, що востаннє пропагандист виходив в ефір із тимчасово окупованого міста 30 грудня.

Як пишуть росЗМІ, Рибін повідомляв, що після обстрілу маріупольці не мають новорічного настрою і говорив про корупцію «керівництва» міста у сфері будівництва, пообіцявши опублікувати докладний матеріал на цю тему після повернення до Москви.

У Слідчому комітеті Російської Федерації по Ростовській області уточнили, що труп Рибіна знайшли у суботу, 7 січня, у Красносулинському районі поряд із автостоянкою. У відомстві додали, що на тілі пропагандиста «ознак кримінальної смерті не виявлено», зазначивши, що буде проведена судово-медична експертиза.

Зазначимо, що Рибін протягом минулого року знімав сюжети у так званих «ДНР» та «ЛНР», співпрацюючи із прокремлівськими засобами масової інформації.

Як повідомлялося, у грудні в РФ виявили труп екс-нардепа ВРУ Іллі Киви, який активно працював на пропаганду країни-агресора. РосЗМІ розповіли подробиці про ліквідацію колаборанта.

Exit mobile version