Під Волгоградом впала чергова ракета окупантів: у Мережі повідомили деталі інциденту та показали фото

У понеділок, 8 січня, на території Російської Федерації впала чергова ракета «другої армії світу». Уламки боєприпасу виявили у Волгоградській області. У Мережі показали кадри з місця події, повідомивши подробиці.

Уламок ракети ЗС РФ у Волгоградській області

Фото - t.me/astrapress/17772

Telegram-канал «Елань новости» повідомив, що біля села Великий Морець під Волгоградом працівники, які прибули розчищати залізничний переїзд, виявили в полі уламки ракети ЗС РФ, що впала, інформує «НБН».

На опублікованій фотографії видно крила боєприпасу та частину корпусу, що стирчать із снігового замету. Місцеві пабліки пишуть, що на місце інциденту прибули правоохоронці, причому не було військових, які повинні займатися цим об’єктом.

Голова адміністрації села Галина Зуєва підтвердила інформацію про об’єкт. При цьому влада називає уламки снаряда «невідомим літаючим об’єктом», не визнаючи, що це ракета, якою ЗС РФ атакували Україну.

Telegram-канал ASTRA російських незалежних журналістів, посилаючись на свої джерела, пише, що знайдені фрагменти боєприпасу – це додаткові паливні баки ракет армії Путіна.

Місцеве видання «Волгоград онлайн» припускає, що в полі поблизу села Великий Морець могла впасти крилата ракета типу Х-101/Х-102.

Нагадаємо, 2 січня на село у Воронезькій області впав авіаційний боєприпас окупантів. Російські ЗМІ припускають, що ця подія не була випадковістю.

Exit mobile version