Гіркін із СІЗО зробив невтішний прогноз для військ РФ в Україні

Події, які відбуваються у війні РФ проти Української держави, насправді розвиваються за вельми негативним для росіян сценарієм. У результаті такого повороту подій, президенту Росії Путіну доведеться зробити важкий вибір.

Ігор Гіркін

Фото - dw.com

Як інформує “НБН“, про це у своєму ТГ-каналі написав колишній офіцер ФСБ Росії, екс-ватажок “ДНР” Ігор Гіркін, який перебуває в СІЗО Москви.

Так, згідно зі словами терориста з Росії, найближчим часом армія РФ вичерпає власні резерви, і вже зараз їй гостро потрібна буде нова хвиля масштабної мобілізації, однак Кремль на такий крок не йде через побоювання напередодні виборів президента в Росії, тобто можливості падіння рейтингу Путіна.

Дослівно з повідомлення, яке написав Гіркін-Стрєлков:

Можливо, ситуація розвивається і не за найгіршим сценарієм, але однозначно за дуже поганим варіантом. Мобілізації, принаймні до “виборів”, поки що не буде. А “дірки в строю” і нові частини намагатимуться залатати за рахунок контрактників, а також зеків.  (“Лунтик” уже відзвітував про набір цілих 452 000 на контракт до першого грудня. Але що цікаво, що із зазначеної цифри більша частина або вже на фронті, або взагалі не потрапить туди. Тому що завгодно буде робити, але раніше мобілізованих замінити тупо ніким. А це означає в свою чергу, що навесні нам ніким. А якщо не буде мобілізації, то це означає, що навесні ніким і нічим буде наступати.

Нагадаємо, раніше Гіркін заявляв, що боїться повторити долю Пригожина.

Exit mobile version