У РФ спалахнув скандал навколо «листівок ЗСУ» для окупантів з фото оголеної дружини генерала Теплинського

Російські пропагандисти поскаржилися на листівки, які нібито ЗСУ розкидали над позиціями ЗС РФ, із закликом до окупантів повертатися додому та зображенням оголеної жінки. Як виявилось, це фотографія дружини путінського генерала Михайла Теплинського.

Генерал ЗС РФ Михайло Теплинський

Фото – stat.mil.ru

Фотографії «листівок ЗСУ» почали розповсюджувати прокремлівські пабліки. З’ясувалося, що оголена жінка на знімку – дружина командувача угрупування військ «Днепр» Михайла Теплинського Наталія, інформує «НБН».

Видання «РБК-Україна» повідомило, що фотографію, яку розмістили на листівці для окупантів, отримали з інтимного діалогу дружини путінського генерала з його рідним братом, підполковником ЗС РФ Дмитром Теплинським. Невідомий зламав сторінку Теплинської, взявши звідти провокаційний знімок.

Очевидно, поки командувач угрупуванням «Дніпро» намагається впоратися із захисниками на лівобережжі Херсонщини та бореться за владу з головою Генштабу окупаційних військ Валерієм Герасимовим, Теплинська зраджує йому.

Раніше російські ЗМІ розповіли про конфлікт Теплинського з Герасимовим. Начальника Генштабу РФ звинувачують у тому, що він «відкриває» Крим для українських військ.

Exit mobile version