Путін похвалився «вигідним» становищем окупантів на фронті, зробивши заяву щодо переговорів

Кремлівський диктатор Володимир Путін вважає, що російські окупаційні війська перебувають у вигідному становищі на фронті. Також президент-агресор висловився щодо переговорів з Україною, погрожуючи їй втратою державності.

Володимир Путін

Фото – slovoidilo.ua

На зустрічі з головами муципалітетів лідер росіян зробив низку заяв щодо війни проти України. Вкотре глава Кремля поскаржився на те, що влада сусідньої держави відмовляється від переговорного процесу з Москвою.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на видання Kreschatic.

За словами військового злочинця, Київ не хоче йти на діалог із російською стороною. Путін переконаний, що якби українське керівництво погодилося на переговори, то «все давно закінчилося б».

Президент-агресор зазначив, що контрнаступ ЗСУ «провалився» і ініціатива на фронті нібито повністю перейшла до рук російських загарбників.

Глава Кремля пригрозив, що «якщо так піде й далі», по державності сусідньої країни нібито буде завдано дуже серйозного, непоправного удару.

Нагадаємо, держсекретар США Ентоні Блінкен висловився про ризики позбавлення України допомоги від Америки. Чиновник пояснив, що станеться, якщо війна зійде з рук Путіну.

Exit mobile version