Пожежі під Красноярськом та в Туапсе: що відомо про інциденти на російських підприємствах

У середу ввечері, 24 січня, у Туапсе Краснодарського краю спалахнула пожежа на нафтопереробному заводі. Наступного дня вранці у вогні опинилося підприємство з виробництва аерочовнів під Красноярськом. ЗМІ повідомили подробиці інцидентів.

Атака на нафтопереробний завод у Туапсе РФ 24 січня

Фото - скріншот із відео

Ввечері 24 січня місцеві Telegram-канали повідомили про пожежу на нафтопереробному заводі в Туапсе, опублікувавши відповідні кадри, інформує «НБН».

Жителі міста розповіли, що до цього пролунали вибухи. Також очевидці заявили про проліт кількох безпілотників: дрони бачили до і після займання на енергетичному об’єкті, що входить до складу компанії «Роснефть».

Голова Туапсинського району Сергій Бойко повідомив, що на території підприємства спалахнула вакуумна установка. Окупанти поскаржилися, що НПЗ атакували три БПЛА, два дрони нібито збили і вони впали в море, а третій звалився на територію заводу. Пожежу змогли загасити лише вранці.

Поки росіяни намагалися ліквідувати спалах у Туапсе, у селі Єлове Красноярського краю 25 січня почалося з потужної пожежі на виробництві аерочовнів, що охопила 1725 м². Над місцем події піднялася стіна вогню та чорного диму.

ЗМІ РФ пишуть, що підприємство належить компанії «Аллигатор». Цех, у якому спалахнула масштабна пожежа, виготовляв плоскодонні водні судна з надувними та твердими корпусами та авіаційними двигунами.

Нагадаємо, 24 січня у тимчасово захопленому Іловайську на Донеччині пролунали вибухи. ЗМІ повідомляють про удар ЗСУ по полігону «визволителів».

Exit mobile version