Потужний «хлопок» у Ленінградській області: у МНС заявили про «плановий» вибух

У п'ятницю, 26 січня, в Ленінградській області країни-агресора сталася чергова «бавовна». У Мережі почали розповсюджуватись кадри із міста Виборг. На відео зафіксовано стовп білого диму, появі якого передував потужний вибух.

Вибух у Ленінградській області РФ 26 січня

Фото - скріншот із відео

Російський Telegram-канал «Mash на Мойке» о 14:40 написав, що жителі Виборгу Ленінградської області розповіли, що почули потужний вибух. Деякі очевидці зафіксували на відео стовп білого диму, інформує «НБН».

Жителі регіону, де останніми днями «бавовна» відбувалася неодноразово, почали панікувати. У Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій РФ спробували заспокоїти населення.

У відомстві заявили, що вибух в області нібито був плановим – в одному з кар’єрів добувають гранітну крихту, про що жителів Виборга ніхто не попереджав. Деякі російські ЗМІ поспішили повідомити, що пожежно-рятувальні підрозділи не задіяли.

Нагадаємо, ввечері 24 січня у Туапсе Краснодарського краю дрони атакували нафтопереробний завод. ЗМІ заявили, що за «бавовною» на НПЗ стоїть СБУ, повідомивши подробиці удару по енергооб’єкту.

Exit mobile version