Новітнє озброєння Росії перевершує зброю НАТО: виступ Путіна на форумі “Все для перемоги” в Тулі

Диктатор з Російської Федерації Володимир Путін зробив заяву про те, що нове російське озброєння значно перевершує зразки західних держав, зокрема Північноатлантичного Альянсу. Але, за його словами, розробки зброї, які здійснювалися ще за радянських часів, то нібито не гірші.

Володимир Путін

Фото - rbc.ru

Як інформує “НБН” із посиланням на російський ТАСС, про це Путін заявив на форумі “Все для перемоги” в Тулі.

Так, очільник країни-агресора Російської Федерації зауважив таке:

Для того, щоб сьогодні бути успішним на полі бою, необхідно швидко і адекватно реагувати на події, що відбуваються на ньому.

Путін також підкреслив, що успіх на передовій лінії залежить від швидкої відповіді на засоби ураження і розвідки противника. Як він пояснив, потрібні способи придушення і більш ефективні засоби.  

Також Путін додав:

Природно, якщо порівнювати сучасне озброєння Альянсу і озброєння останнього періоду радянського часу, в чомусь воно поступається.  Але, не завжди. Але якщо ми беремо наші новітні озброєння, то вони явно перевершують усіх, і це є очевидним фактом.

Володимир Путін наголосив, що в Росії було збільшено виробництво броньованого захисту вдесятеро, а обмундирування для військових – у 2,5 раза і загалом “обсяги виробництва в ОПК Росії постійно зростають”. 

Крім того, як додав Путін, виконання державного оборонного замовлення йде практично на рівні ста відсотків, державне оборонне замовлення на 2024 рік, за словами глави Кремля, вельми збільшене і повною мірою забезпечене фінансами. 

І перемагає той, як підсумував Путін, хто робить усе швидше. Саме це і є сьогоднішньою особливістю ведення збройної боротьби. 

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що представник Лаврова Марія Захарова накинулася на Еквадор через передачу військової техніки Україні.

Exit mobile version