Ілон Маск заявив, що Путін «не програє» і закликав США не допомагати Україні

Глава корпорації SpaceX, американський бізнесмен Ілон Маск вважає, що кремлівський диктатор Володимир Путін не зазнає поразки у війні проти України. Мільярдер спробував виправдати вторгнення РФ і закликав США не продовжувати підтримку Києва.

Ілон Маск

Фото – reuters.com

Під час дискусії у соцмережі Х, у якій взяли участь противники законопроекту про допомогу Україні, Ізраїлю та Тайваню, американський підприємець заявив, що «немає жодного шансу», що глава Кремля може зазнати поразки у війні проти України, інформує «НБН» з посиланням на Bloomberg.

Мільярдер, звертаючись до республіканців у Сенаті США, заявив, що витрати Вашингтона на допомогу Україні нібито не допомагають їй. Також скандальний бізнесмен спробував виправдати кремлівського диктатора, який розв’язав війну.

Глава корпорації SpaceX вважає, що на російського лідера нібито тиснуть, щоб довести війну до кінця, а якщо він відмовиться робити це, його вб’ють. При цьому Маск назвав абсурдом заяви про те, що він є прихильником президента-агресора.

Мільярдер переконаний, що його компанія, надавши українцям зв’язок Starlink, нібито зробила більше для підриву держави-терориста, ніж хтось інший.

Бізнесмен заявив, що він просто хоче зупинити загибель людей із двох країн. При цьому він вважає, що людина, яка усуне главу Кремля для зміни режиму в РФ, буде «більш жорсткою», ніж диктатор.

Раніше Маск назвав заяви про використання зв’язку Starlink ЗС РФ на фронті в Україні брехнею.

Exit mobile version