Пєсков «виправдав» відмову Путіна від участі у передвиборчих дебатах

Представник Адміністрації президента країни-агресора Дмитро Пєсков «обґрунтував», чому глава держави Володимир Путін не братиме участі у передвиборчих дебатах. Військовий злочинець балотується вп'яте, проте жодного разу не спілкувався в такому форматі зі своїми «суперниками».

Володимир Путін

Фото – crimea.ria.ru

Як повідомляють пропагандистські агенції «РИА Новости» та «ТАСС», представник Кремля «пояснив» відмову глави держави від участі у передвиборчих дебатах. ЗМІ РФ пишуть, що президент країни-агресора завжди ігнорував подібні заходи, інформує «НБН».

За словами речника Путіна, російський лідер не має наміру спілкуватися у такому форматі зі своїми «опонентами», оскільки нібито і так щодня висловлюється щодо усіх аспектів життя громадян держави-терориста.

Також речник кремлівського диктатора підкреслив, що військовий злочинець живе в умовах «дуже напруженого» президентського графіка, що нібито кардинально відрізняє його від «суперників».

Раніше політтехнолог пояснив, що Путін завжди ігнорував передвиборчі дебати, оскільки його влаштовує лише виступ у форматі «моновистави».

Exit mobile version