Шукає житло одразу у чотирьох країнах: росЗМІ заявили про намір Лаврова виїхати із РФ

Російські ЗМІ повідомляють, що глава Міністерства закордонних справ держави-терориста Сергій Лавров має намір залишити батьківщину. Путінський чиновник хоче пожити в «спокійному місці», для чого шукає собі житло одразу в чотирьох країнах.

Сергій Лавров

Фото – rbc.ru

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка», посилаючись на джерела в МЗС РФ, заявив, що глава зовнішньополітичного відомства планує залишити батьківщину, щоб пожити «десь у спокійному місці», інформує «НБН».

Повідомляється, що міністр через своїх представників шукає житло одразу у чотирьох країнах. Зокрема, зараз путінський чиновник думає над придбанням пентхауса в Дубаї, а також планує орендувати квартиру чи будинок на одному з курортів Туреччини.

Лавров сподівається, що після «переобрання» кремлівського диктатора на пост глави держави він зможе подати у відставку, виїхати за кордон, відпочити та зайнятися скасуванням санкцій, які запровадили проти нього. Також керівник МЗС на перспективу шукає собі житло у Штатах чи Швейцарії, бо сподівається у майбутньому оселитися в одній із цих країн.

Як повідомлялося, постпред Ізраїлю в ООН осадив Лаврова за скарги на постачання зброї західними державами в Україну.

Exit mobile version