Переповзали кордон по болотах – Лукашенку привиділося «нашестя диверсантів» на Білорусь

Нелегітимний президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко розповів про проведення «контртерористичної операції» у країні. Соратнику кремлівського диктатора привиділася «спроба прориву ДРГ» через кордон із Україною.

Олександр Лукашенко

Фото – ria.ru

Самопроголошений президент РБ повідомив, що у п’ятницю, 16 лютого, нібито на кордоні з Україною було затримано ДРГ. За словами диктатора, кілька диверсантів на територію його країни «переповзали по болотах» і «перекидали вибухівку».

Лукашенко заявив, що диверсійна група складалася з українців та білорусів, інформує «НБН» із посиланням на видання «Зеркало».

Соратник Путіна зазначив, що цю «контртерористичну операцію» нібито провели так, що її ніхто не помітив. Нелегітимний глава РБ додав, що, «враховуючи обстановку навколо країни», він жорсткіше ставить завдання перед міністерствами і вимагає від них віддачі.

Диктатор також розповів, що він бачив «цитату з переговорів» неназваних людей з «окремими особами на Заході», виходячи зі змісту якої стало відомо, що РБ «розірвуть» і частину віддадуть Польщі, якщо РФ зазнає поразки у війні проти України.

Раніше політтехнолог пояснив, для чого Лукашенко дозволив своїм військовим стріляти по цивільному населенню Білорусі.

Exit mobile version