У НАТО та ЄС прокоментували смерть Навального: Захарова обурилася реакцією Заходу

У Північноатлантичному Альянсі та Європейському Союзі відреагували на повідомлення в РФ про смерть політика Олексія Навального у виправній колонії. Офіційна представниця Міністерства закордонних справ країни-агресора Марія Захарова висловила невдоволення заявами на Заході.

Марія Захарова

Фото – ria.ru

Генеральний секретар Організації Північноатлантичного договору Єнс Столтенберг заявив, що всі факти навколо смерті опозиціонера мають бути встановлені. Представник НАТО додав, що Москва має відповісти на серйозні питання, інформує «НБН».

У свою чергу, голова Європейської Ради Шарль Мішель поклав відповідальність за смерть особистого ворога Путіна на Кремль. Представник ЄС зазначив, що російський політик боровся за цінності демократії та свободи, принісши найвищу жертву заради своїх ідеалів.

Речницю МЗС РФ Марію Захарову обурила миттєва реакція європейських політиків на смерть опозиціонера. Рупор Кремля назвала їхні звинувачення на адресу Москви «самовикривальними».

Офіційна представниця зовнішньополітичного відомства висловила невдоволення тим, що в Заходу «вже готові висновки», незважаючи на відсутність результатів російської судмедекспертизи.

Раніше представники Навального прокоментували інформацію щодо смерті політика.

Exit mobile version