Кремль «зачищатиме» неугодних пропагандистів: Z-блогерам погрожують за публікації про удари ЗСУ по окупантах

Російський пропагандист Сергій Колясніков поскаржився, що Z-блогери почали отримувати погрози після публікації інформації про удари ЗСУ по полігонах загарбників. Кремль хоче закрити рота всім псевдожурналістам, повідомлення яких відрізняються від заяв Міністерства оборони РФ.

Російські окупанти

Фото – bbc.com

Telegram-канал «Осторожно, новости» цитує Коляснікова, який повідомив, що невідомі почали системно залякувати Z-блогерів, які публікують незручні для МО РФ матеріали про «другу армію світу», інформує «НБН».

За словами пропагандиста, псевдожурналістам пишуть у особисті повідомлення та погрожують кримінальними справами про дискредитацію армії Росії за публікації, інформація в яких відрізняється від тієї, яку подає оборонне відомство країни-агресора.

Z-блогер вважає, що «у когось нагорі» є бажання перетворити проросійські Telegram-канали на «пізню радянську газету». Колясников вважає, що за такого сценарію реальність ситуації на фронті в Україні дуже боляче битиме по «завищених патріотичних очікуваннях» росіян.

Днями в Мережі повідомили про самогубство окупанта та пропагандиста «Мурза». Загарбник опублікував інформацію про втрати армії Путіна в Авдіївці, після чого його почали утискати.

Exit mobile version