Спецслужби Іспанії переконані, що за вбивством російського льотчика Кузьмінова стоїть Кремль – ЗМІ

Спецслужби Іспанії не сумніваються, що за вбивством російського льотчика Мі-8 Максима Кузьмінова, яке сталося на території їхньої країни, стоїть Кремль. Однак у Мадриді обережно коментують ситуацію і не поспішають робити відповідну заяву, очікуючи на докази від правоохоронців.

Російський пілот Максим Кузьмінов

Фото – rbc.ua

Спецслужби Іспанії переконані, що за вбивством російського пілота Максима Кузьмінова в Аліканте, який у серпні минулого року пішов на співпрацю з Україною, викравши свій гелікоптер Мі-8 для ЗСУ, стоїть Кремль, повідомляє «НБН» з посиланням на видання El Pais.

Журналісти пишуть, що в Мадриді дуже обережно коментують цю ситуацію, зокрема, щодо причетності країни-агресора. Речниця іспанського уряду Пілар Алеґріа заявила, що потрібно дозволити Цивільній гвардії виконувати свою роботу та просувати розслідування

Джерела ЗМІ серед дипломатів повідомляють, що іспанські правоохоронці продовжують шукати докази причетності Кремля до вбивства Кузьмінова. Якщо це підтвердиться, Мадрид дасть «рішучу відповідь».

Нагадаємо, що представники Москви прокоментували вбивство Кузьмінова в Аліканте. Російського льотчика назвали «моральним трупом», «зрадником» та «перебіжчиком».

Exit mobile version