Варто полікувати психіку: у Єврокомісії прокоментували фантазії Медведєва щодо захоплення Києва та Одеси

Представник Єврокомісії із зовнішньополітичних питань Петер Стано прокоментував чергові фантазії заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва щодо окупації Києва та Одеси. Політик порадив експрезиденту Росії полікувати психіку.

Дмитро Медведєв

Фото – ria.ru

Представник Європейської Комісії зазначив, що не бачить причин коментувати висловлювання соратника кремлівського диктатора, якому варто полікувати психіку, повідомляє «НБН» з посиланням на видання «Європейська правда».

За словами Стано, зазвичай в ЄК не коментують слова людей, які щосили намагаються привернути до себе увагу. При цьому політик бачить позитив у тому, що представник Москви «публічно транслює діагноз про стан свого ментального здоров’я». Чиновник додав, що в цій ситуації він може порадити колишньому президентові країни-агресора консультації та допомогу фахівця.

Нагадаємо, що Медведєв дав інтерв’ю російським пропагандистам. Соратник Путіна вкотре заявив претензії РФ на два українських міста. Скандальний політик повідомив, що окупаційні війська нібито дійдуть до Києва, а також «повернуть» Одесу.

Exit mobile version