Є на що подивитися через приціл – Кисельов погрожує помститися Берліну за передачу ракет Taurus Україні

У Росії побоюються, що з отриманням німецької далекобійної зброї Україна завдасть удару по Кримському мосту. Рупор путінського режиму Дмитро Кисельов пригрозив помститися ФРН, якщо Берлін передасть Києву свої крилаті ракети.

Дмитро Кисельов

Фото – ria.ru

У неділю, 3 березня, в програмі «Вести недели» на телеканалі «Россия 1» псевдожурналіст коментував прослуховування розмов генералів Бундесверу про можливе відправлення ракет Taurus в Україну, інформує «НБН».

За словами Кисельова, якщо ЗСУ отримають від Берліна далекобійну зброю і використають її для атаки на Кримський міст, росіяни завдадуть удару по аналогічних об’єктах на німецькій території – Ферманзундському, Рюгенському мостах, Магдебурзькому водному мосту та залізничному мосту Гогенцоллернів. Пропагандист зазначив, що у цій країні «є на що подивитися через ракетний приціл».

Рупор путінського режиму додав, що оскільки у ФРН немає рівнозначних Кримському мостів по довжині, то країна-агресор атакує одразу чотири мости, щоб «добрати збиток у відповідь по погонних метрах».

Нагадаємо, що у перехоплених розмовах керівництво ВПС Німеччини обговорювало передачу ракет Taurus та атаки на Керченський міст.

Exit mobile version