Пєсков прокоментував багатокілометрову чергу на похороні Навального

Представник Адміністрації президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував багатокілометрову чергу з росіян, які прийшли попрощатися з опозиційним політиком Олексієм Навальним. Речник Путіна заявив, що Кремлю «нічого сказати» із цього приводу.

Похорон Олексія Навального

Фото – Associated Press/East News

У п’ятницю, 1 березня, Олексія Навального, який помер у колонії, поховали у Москві на Борисівському цвинтарі. Попрощатися з опозиціонером прийшло близько 16,5 тисяч росіян, ще кілька тисяч громадян принесли квіти на його могилу у наступні два дні.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на видання Kreschatic.

Представники ЗМІ поцікавилися у прессекретаря кремлівського диктатора, чи вважають в АП РФ значущою таку підтримку особистого ворога Путіна. Речник глави Росії зазначив, що у Кремлі не багато говорили стосовно цієї теми і вважають, що більше їм сказати нічого.

Раніше стало відомо, що Російський добровольчий корпус розробляв план порятунку опозиціонера та його евакуації в Україну. Бійці хотіли звільнити Навального під час його етапування з ВК у Володимирській області до колонії в Ямало-Ненецькому окрузі. У РДК розповіли, чому не вдалось реалізувати операцію.

Exit mobile version