Президентом США є ідіот, з яким Путін може впоратися – Трамп озвучив причину, через яку Кремль погрожує ядерною зброєю (ВІДЕО)

Колишній американський лідер Дональд Трамп заявив, що якби зараз Америку очолював саме він, то всі були б у цілковитій безпеці.

Дональд Трамп

Фото - ria.ru

Як інформує “НБН“, виступаючи в Джорджії перед своїми виборцями Дональд Трамп назвав нинішнього американського президента “ідіотом”, з яким Путін “може впоратися”.

Дослівно із заяви Трампа:

У разі якщо у вас був би справді здібний президент, як я, то ми були б усі в цілковитій безпеці. Але тепер Путін заявляє про ядерну зброю. І все через те, що він знає, що зараз американським президентом є ідіот, з яким він може впоратися.

Як відомо, після перемоги на перших президентських виборах в Айові, шістнадцятого січня, Дональд Трамп згадав про Україну. Вкотре він зазначив, що “війну йому вдасться зупинити дуже швидко”, якщо він очолить Сполучені Штати Америки, адже він вельми добре знає російського диктатора Путіна і президента Української держави Володимира Зеленсого.       

Зі свого боку український президент Зеленський, двадцять третього лютого, висловив упевненість утому, що Трампу не вдасться зупинити війну в Україні всього за двадцять чотири години.

Exit mobile version