У Міноборони РФ повідомили причину катастрофи Іл-76 в Іванівській області

У вівторок, 12 березня, росЗМІ повідомили, що в Іванівській області РФ спалахнув у повітрі та впав військово-транспортний літак Іл-76. У Шойгу підтвердили відповідну інформацію та назвали причину інциденту.

Літак Іл-76 ЗС РФ

Фото – ria.ru

Telegram-канал ASTRA повідомив про падіння Іл-76 поблизу міста Іваново, опублікувавши відповідні кадри. Відомо, що військово-транспортний літак наполовину зруйнований. Місцева влада повідомила про загибель екіпажу, інформує «НБН».

Фото – t.me/s/astrapress

Російське пропагандистське агентство «РИА Новости», посилаючись на коментар оборонного відомства країни-агресора, пише, що на борту Іл-76 перебували 8 членів екіпажу та 7 пасажирів.

Військово-транспортний літак упав у лісопосадці поблизу Іваново, не дотягнувши до смуги аеродрому. У Шойгу стверджують, що причиною аварії Іл-76 стала пожежа одного з двигунів під час зльоту.

Нагадаємо, 9 березня у Таганрозі безпілотники атакували авіаційний завод. Внаслідок удару було пошкоджено літак А-50. У розвідці Великої Британії оцінили наслідки інциденту для «другої армії світу».

Exit mobile version