Макрон відреагував на ядерні погрози Путіна: що президент Франції порадив диктатору

Нещодавно в інтерв'ю пропагандисту Дмитру Кисельову президент РФ Володимир Путін вкотре погрожував Заходу ядерною зброєю. Французький лідер прокоментував заяви кремлівського диктатора і дав йому пораду.

Еммануель Макрон

Фото – reuters.com

В інтерв’ю телеканалу TF1 глава Франції нагадав, що він уже кілька місяців не розмовляв із російським лідером, зазначивши, що він вів із ним діалог, «коли це було необхідно», інформує «НБН».

За словами політика, глава Кремля перебуває в полоні авторитаризму та репресій у РФ, яка останніми роками вирішила стати дестабілізуючою країною.

Французький лідер порадив Путіну не розкидатися погрозами, враховуючи, що Париж також має ядерне озброєння. Макрон відповів, що за наявності такої зброї держави передусім мають почуватися захищеними. Однак це також накладає на них відповідальність за недопущення ескалації.

Нагадаємо, речник Путіна Дмитро Пєсков прокоментував ядерну риторику диктатора на інтерв’ю у Дмитра Кисельова. Прессекретар лідера росіян звинуватив США у тому, що вони «вирвали із контексту» слова глави РФ.

Exit mobile version