В Італії озвучили думку щодо того, чим може завершитися введення військ НАТО в Україну

У Міністерстві закордонних справ Італії зробили заяву про те, чим для всього світу може завершитися введення військ Організації Північноатлантичного на територію України.

Війска НАТО

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, згідно з думкою глави зовнішньополітичного відомства Італії Антоніо Таяні, розміщення НАТОвських військ на українській території підвищить ризик початку третьої світової війни.

Так, відповідаючи на запитання щодо ймовірності розгортання на території Української держави Збройних сил Франції, після відповідної заяви Макрона, глава МЗС Італії Таяні сказав наступне:

Не думаю, що в Україну мають заходити сили Північноатлантичного Альянсу. Дуже сподіваюся на те, що цього не буде.                                                                                                                                                                                                                      

Згідно з думкою глави зовнішньополітичного відомства Італії Антоніо Таяні, розміщення військ НАТО в Україні підвищить ризик початку третьої світової війни.

 Наостанок він додав, що увійти і вести війну з Російською Федерацією – це ризикувати третьою світовою війною. Глава МЗС Італії додав, що можливість відправки італійських військових в Україну виключена.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що Макрон озвучив, які ризики є для семи країн ЄС в разі перемоги РФ у війні проти України.

Exit mobile version