Пєсков спробував пояснити слова Путіна про створення «санітарної зони» в Україні

Представник Адміністрації президента РФ Дмитро Пєсков спробував пояснити слова кремлівського диктатора Володимира Путіна про необхідність створення росіянами «санітарної зони» на українській території.

Дмитро Пєсков

Фото – ria.ru

У ході пресконференції за підсумками президентських виборів лідер росіян заявив, що країні-агресорові необхідно створити «санітарну зону» на території сусідньої держави. Речник Путіна прокоментував його слова, інформує «НБН» з посиланням на пропагандистське агентство «ТАСС».

За словами прессекретаря глави РФ, диктатор, говорячи про створення «санітарної зони» в Україні, нібито мав на увазі, що Москва вживе заходів на тлі ударів артилерією та дронами по території держави-терориста для забезпечення її безпеки.

Представник Кремля уточнив, що йшлося про створення так званої «буферної зони», щоб засоби, які захочуть застосувати для атак на Російську Федерацію, були за межами зони досяжності.

Нагадаємо, французький лідер Еммануель Макрон закликав російське керівництво до олімпійського перемир’я. У відповідь на пропозицію представника Парижа кремлівський диктатор зробив цинічну заяву про відносини з Україною та звинуватив західних чиновників.

Exit mobile version