Знайшов альтернативу відпочинку в Європі: Соловйов запропонував пропагандистам їхати на «курорти» Ірану та КНДР

Російські пропагандисти поскаржилися на те, що вони позбавлені можливості відпочивати в Європі. Рупор путінського режиму Володимир Соловйов запропонував їм альтернативу – «курорти» дружніх держав Північної Кореї та Ірану.

Володимир Соловйов

Фото – kp.ru

В ефірі пропагандистського шоу «Вечір із Володимиром Соловйовим» на телеканалі «Росія 1» у неділю, 17 березня, професор МДУ Віталій Третьяков заявив, що важко жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі, інформує «НБН».

На слова гостя відреагував ведучий програми Володимир Соловйов, запропонувавши пропагандистам альтернативу відпочинку в європейських країнах – вирушати на «курорти» КНДР та Ірану.

«Пляжі Ірану та Північної Кореї чекають на вас», – повідомив рупор путінського режиму, ще більше засмутивши присутніх у студії.

Псевдожурналіст із гіркою усмішкою додав, що всі інші держави вже ввели санкції проти нього. У свою чергу, Третьяков підтримав ідею Соловйова. Професор МДУ зазначив, що відпочинком в Ірані нібито даремно нехтують, адже у цій країні «найкраще червоне вино».

Раніше в ефірі свого пропагандистського шоу Соловйов розмріявся про створення росіянами військового альянсу із КНР, Північною Кореєю та Іраном. Псевдожурналіст переконаний, що в такому разі Заходу доведеться мати справу зі «світовою більшістю».

Exit mobile version