Макрон прокоментував реакцію суспільства на його слова щодо відправки військ в Україну

Французький лідер Еммануель Макрон висловився щодо реакції суспільства на його заяви про можливе відправлення військ в Україну. Глава держави висловився про наслідки перемоги РФ у війні для його країни.

Еммануель Макрон

Фото - REUTERS/Annegret Hilse

Глава Франції вважає, що побоювання суспільства стосовно відправлення іноземних військових в Україну – необхідний сигнал для пробудження. За словами президента, європейська демократія перебуває під загрозою і потребує захисту, інформує «НБН» із посиланням на TF1 Info.

Політик вважає, що французька молодь має розуміти, що таке війна в Україні. Макрон пояснив, що якщо ця країна впаде, якщо союзники від неї відмовляться, будуть прямі наслідки для його держави.

Президент додав, що є загроза просування імперіалістичної сили за межі України, тому французи мають бути готові стати на захист своєї країни.

Нагадаємо, польський лідер Анждей Дуда вважає, що війська Російської Федерації через два-три роки можуть атакувати НАТО. Глава держави закликав членів Північноатлантичного Альянсу збільшити витрати на оборону.

Exit mobile version