Путін пригрозив помститися за удари по Бєлгороду атаками на цивільні об’єкти в Україні

Кремлівський диктатор Володимир Путін пригрозив за удари по Бєлгородській області атакувати цивільні об'єкти на території України, що його окупаційні сили і так роблять із початку повномасштабної війни.

Володимир Путін

Фото – dw.com

У середу, 20 березня, російський лідер під час зустрічі зі своїми довіреними особами у Кремлі прокоментував удари по Бєлгородській області з боку України, інформує «НБН» із посиланням на Kreschatic.

Диктатор висловив «захоплення мужністю» жителів прикордонних регіонів держави-терориста і запевнив, що Москва «зробить усе, що від неї залежить», щоб підтримати їх та забезпечити безпеку цих областей.

За словами президента-агресора, РФ «може відповісти тим же» Україні й атакувати цивільну інфраструктуру сусідньої країни, промовчавши про те, що його окупаційні війська протягом двох років повномасштабної війни щодня завдають таких ударів.

Нагадаємо, що на пресконференції після «переобрання» на пост глави держави Путін заявив, що росіянам на українській території потрібно створити «санітарну зону». Також диктатор пригрозив бійцям РДК, Легіону «Свобода Росії» та «Сибірського батальйону».

Exit mobile version