Передбачають падіння літака: жителі Таганрога занепокоєні через дивні сліди у небі (фото)

Жителі Таганрога Ростовської області у четвер, 21 березня, повідомили про дивні сліди у небі над містом, опублікувавши відповідні фотографії. У мережі обговорюють можливе падіння літака РФ.

Таганрог

Фото – billionnews.ru

Telegram-канал «Таганрог. Происшествия» пише, що жителі міста помітили задимлення в районі аеропорту, а також дивні сліди в небі, опублікувавши відповідні кадри, інформує «НБН».

Фото — t.me/taganrog_chp61
Фото — t.me/taganrog_chp61

Повідомляється, що у траву впав літак, внаслідок чого сталося загоряння. На фотографії зафіксовано гелікоптер рятувальників, який летить на місце інциденту. При цьому підтвердження цієї інформації немає.

Фото — соцмережі

У свою чергу Telegram-канал «Блокнот Таганрог» дим над містом пояснив горінням очерету на березі Міуського лиману, закликавши росіян не піддаватися на провокації пабліків.

Фото — t.me/bloknot_taganrog

Нагадаємо, що на території міста розташований військовий аеродром «Таганрог-Центральний» з бетонною та ґрунтовою злітно-посадковими смугами.

Як повідомлялося, 20 березня безпілотники атакували військову авіабазу в Енгельсі Саратовської області. Російські ЗМІ повідомили про наслідки ударів БПЛА по об’єкту.

Exit mobile version