Теракт у «Крокус Сіті Холі»: Медведєв закликав «вбити всіх причетних» до нападу

У п'ятницю ввечері, 22 березня, у місті Красногорськ Московської області стався теракт. Експрезидент Росії, заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв закликав «вбити всіх причетних» до нападу в концертному залі «Крокус Сіті Хола».

Дмитро Медведєв

Фото – ria.ru

Соратник Путіна у своєму Telegram-каналі, коментуючи затримання терористів, заявив, що їх треба вбити. Однак, на думку скандального політика, набагато важливіше «вбити всіх причетних» до нападу на людей у «Крокус Сіті Холі», інформує «НБН».

Зазначимо, що у день теракту Медведєв одразу повідомив, що за нападом нібито може стояти «київський режим». За словами заступника голови Ради безпеки Росії, якщо ця інформація підтвердиться, «українських терористів» потрібно знайти та безжально знищити, включаючи офіційних осіб керівництва сусідньої держави.

У свою чергу президент-агресор Володимир Путін заявив, що українська сторона нібито готувала «вікно» для терористів, щоб вони могли перетнути кордон сусідньої країни.

Нагадаємо, що на звинувачення Москви у причетності України до теракту у «Крокус Сіті Холі» відреагував французький лідер Еммануель Макрон.

Exit mobile version