Це могло бути не випадково: у Генштабі Польщі прокоментували потрапляння ракети РФ на польську територію

Представники Генерального штабу Польщі озвучили повідомлення, що російська ракета під час чергової злочинної атаки РФ по Україні, могла залетіти на польську територію зовсім не випадково.

Винищувачі

Фото - liga.net

Як інформує “НБН” з посиланням на RMF FM, таку заяву озвучив керівник Генерального штабу Збройних сил Республіки Польща Вєслав Кукула. 

Дослівно з його заяви:

Ракети, які були випущені Російською Федерацією, вони не дуже точні. Як наслідок, можливі будь-якого роду варіанти. Тобто, ми можемо говорити як про навмисне, так і програмування ракети таким чином, так і те, що вона просто відхилилася від траєкторії, яка була запрограмована. 

Кукула водночас додав, що необхідно також мати на увазі, що “такого роду цілі на кордоні двох держав постійно є складною дилемою для знищення. Адже наслідки знищення з боку Польщі можуть спричинити небажані наслідки з іншого боку”. 

Крім того, Кукула додав, що про подію, яка трапилася, Варшава поінформувала представників Північноатлантичного Альянсу. Пізніше Польща отримала відповідь від НАТО, що вони діяли зразково. 

 Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що в Міноборони Польщі пояснили, чому не збили російську ракету.

Exit mobile version