Чи отримував Кремль попередження зі США про підготовку теракту в «Крокус Сіті»: що сказав Пєсков

Західні ЗМІ заявили, що США попереджали Кремль про підготовку теракту саме в ТЦ «Крокус Сіті Хол» у Підмосков'ї. Представник Адміністрації президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував відповідну інформацію.

Дмитро Пєсков

Фото – ria.ru

Речник кремлівського диктатора Володимира Путіна, відповідаючи на запитання, чи попереджав Вашингтон Москву щодо підготовки теракту в «Крокус Сіті Холі», заявив, що це не є компетенцією Адміністрації президента Росії.

За словами прессекретаря, обмін такою інформацією відбувається безпосередньо по каналах спеціальних служб, повідомляє «НБН» з посиланням на видання Kreschatic.

Нагадаємо, що напередодні американське видання The Washington Post, посилаючись на двох чиновників США, заявило, що за два тижні до теракту в Підмосков’ї Вашингтон попереджав російську владу, що напад буде скоєно в «Крокус Сіті Холі».

Спочатку в Кремлі повідомлення американського керівництва сприйняли серйозно, зокрема, інформацію про підготовку теракту в одній із синагог. В результаті ФСБ вдалося запобігти нападу ІДІЛ на синагогу в столиці РФ. Після цього в Москві послабили пильність і визнали дані про підготовку теракту в «Крокус Сіті Холі» хибними.

Нагадаємо, Патрушев зробив нову абсурдну заяву про причетність України до теракту в Підмосков’ї, звинувативши США у створенні терористичних угруповань.

Exit mobile version