Глава Міноборони Німеччини порівняв Путіна з Гітлером, закликавши союзників готуватися до нападу РФ

Голова Міністерства оборони ФРН Борис Пісторіус вважає, що кремлівський диктатор Володимир Путін, як колись німецький фюрер Адольф Гітлер, не зупиниться у своїх агресивних планах. Тому Європа має готуватися до нападу РФ.

Борис Пісторіус

Фото – AFP

Керівник оборонного відомства ФРН порівняв війну РФ проти України з окупацією Чехословаччини під час Другої світової війни, а главу Кремля – з диктатором нацистської Німеччини, пише «НБН» з посиланням на агентство Bloomberg.

За словами міністра, європейські країни мають готуватися до широкомасштабного нападу російських військ, адже Путін дав зрозуміти, що Україна не є його кінцевою метою. Пісторіус наголосив, що російський лідер заявив про це, як свого часу Гітлер говорив, що він не зупиниться.

Представник Берліна додав, що у нинішній ситуації Європі потрібно зробити вибір – або вона готується до реальної загрози з боку Російської Федерації, або полегшує завдання кремлівському диктатору.

Раніше президент Фінляндії Александр Стубб закликав лідерів країн-членів Північноатлантичного Альянсу готувати свої збройні сили до конфлікту з РФ.

Exit mobile version