Європарламент закликав країни ЄС не визнавати Путіна легітимним президентом Росії

Європейський парламент ухвалив резолюцію, в якій засудив проведення «виборів президента Російської Федерації» на тимчасово захоплених територіях України та закликав не визнавати главу Кремля легітимним президентом.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

У резолюції Європарламенту, ухваленій 493 голосами, наголошується, що путінський режим у країні-агресорі незаконно прагнув продовжити своє перебування при владі, інформує «НБН».

У документі постанови наголошується, що про це свідчить скасування обмеження у Російській Федерації на кількість президентських термінів. Окрім того, проведення псевдовиборів на тимчасово захоплених українських територіях підтверджує антидемократичний та авторитарний характер політичної системи держави-терориста.

Європейський парламент засудив проведення «виборів» у країні-агресорі та окупованих регіонах України, а також закликав членів ЄС після закінчення терміну повноважень кремлівського диктатора Володимира Путіна 7 травня не визнавати його главою Російської Федерації.

Нагадаємо, глава Міноборони ФРН Борис Пісторіус порівняв Путіна із Гітлером. Представник Берліна закликав союзників готуватись до нападу російських військ.

Exit mobile version