Путін після «інавгурації» зробив заяву про діалог із Заходом, згадавши війну проти України

У вівторок, 7 травня, після «інавгурації» у Москві кремлівський диктатор Володимир Путін зробив заяву про діалог Росії із Заходом, згадавши так звану «спецоперацію».

Володимир Путін

Фото – ria.ru

Виступаючи перед росіянами після «інаугурації», глава Кремля вкотре заговорив про діалог із Заходом та цілі розв’язаної ним повномасштабної війни в Україні, інформує «НБН».

У своїй промові диктатор повідомив, що Москва нібито не відмовляється вести діалог із західними державами і вони мають вибір – продовжувати політику агресії, тиску на РФ, стримувати її розвиток або шукати шляхи до миру і співпраці.

Президент-агресор, який постійно вимагає вести переговори на умовах Москви, зазначив, що діалог про безпеку «можливий із взаємною повагою інтересів, без зарозумілості та чванства». Путін запевнив, що РФ нібито хоче зміцнювати гарні стосунки з державами, які бачать у ній чесного та надійного партнера.

Вкотре глава Кремля заявив, що безпека та інтереси росіян для нього будуть «перш за все» і подякував громадянам, які «борються за батьківщину».

Нагадаємо, аналітики ISW розповіли про настрої кремлівських еліт напередодні інавгурації Путіна.

Exit mobile version