В ISW пояснили, що стоїть за загрозливими заявами Кремля про ядерні навчання на адресу Заходу

У вашингтонському Інституті вивчення війни повідомили про активізацію кампанії ядерних погроз та дипломатичних маніпуляцій Кремля. Американські аналітики назвали мету заяв влади РФ про ядерні навчання.

Кремль

Фото – zaks.ru

В аналітичному матеріалі ISW зазначається, що російська влада активізувала кампанію рефлексивного контролю, яка передбачає формування думки противника та добровільного прийняття рішень, вигідних РФ, в результаті відповідної риторики та ІПСО країни-агресора, повідомляє «НБН».

Американські експерти пояснили, що нерідко у Москви це проявляється у «брязканні» ядерним арсеналом під час війни проти України, щоб змусити держави Заходу припинити підтримку Києва.

За словами аналітиків, чиновники РФ – важливий елемент зусиль агресора щодо використання ядерної риторики як рефлексивного контролю. Представники держави-терориста завжди прив’язують ядерні навчання та натяки на застосування такої зброї до важливих політичних рішень західних лідерів щодо України.

Як повідомлялося, представник Вашингтона Джон Кірбі відреагував на чергові ядерні погрози президента-агресора. Чиновник розповів диктатору, як йому врятуватись від західної зброї.

Exit mobile version