Захарова пригрозила Макрону через заяви щодо можливого відправлення військ в Україну

Офіційна представниця Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова видала загрозливу заяву у відповідь на слова французького лідера Еммануеля Макрона щодо можливого відправлення військ в Україну.

Марія Захарова

Фото – rg.ru

Речниця зовнішньополітичного відомства РФ повідомила представникам ЗМІ, що якщо Макрон відправить французьких військовослужбовців в Україну, російські загарбники розглядатимуть їх як законні цілі, інформує «НБН» з посиланням на Reuters.

Як заявила представниця МЗС країни-агресора, глава Франції пояснює свої заяви про можливе відправлення збройних сил бажанням створити для РФ стратегічну невизначеність. За словами Захарової, для Москви ситуація виглядає більш ніж визначеною.

Підлегла Лаврова додала, що РФ уже бачить зростання кількості загиблих французьких громадян на війні в Україні. Речниця дипломатичного відомства вважає, що це доводить, що відправлені Парижем військові на фронті стануть мішенню для «другої армії світу».

Раніше речник Путіна Дмитро Пєсков назвав «небезпечними» заяви Макрона та керівника МЗС Великобританії Джеймса Кемерона про війну в Україні.

Exit mobile version