Путін у виступі 9 травня накинувся зі звинуваченнями на Захід і пригрозив ядерною зброєю

Кремлівський диктатор Володимир Путін 9 травня виступив на параді у Москві. У своїй промові російський лідер скаржився на Захід і традиційно погрожував цивілізованому світу ядерним ударом.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

Виступаючи на Красній площі 9 травня, глава Кремля заявив, що на Заході правду про Другу світову війну нібито намагаються спотворити, оскільки вона заважає тим, хто на брехні та лицемірстві будує колоніальну політику. Путін звинуватив західні держави у знущанні з історії, реваншизмі, виправданні нацизму, розпалюванні міжнаціональної ворожнечі та нових регіональних конфліктів.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на пропагандистське агентство «РИА Новости».

Диктатор вкотре заявив, що країна-агресор нікому не дозволить їй погрожувати, нагадавши про бойову готовність російських стратегічних сил. Також він збрехав, що Москва нібито робить все можливе для запобігання глобальному зіткненню.

У своїй промові глава Кремля згадав і загарбників, які вторглися в Україну. Путін порівняв окупантів із ветеранами Другої світової війни, зазначивши, що ці покоління «виявили героїзм». Він назвав солдатів своєї армії «героями, з якими вся Росія».

Диктатор традиційно заговорив про те, що країна-агресор переживає складний період, наголосивши, що доля батьківщини залежить від кожного росіянина.

Нагадаємо, 7 травня після «інавгурації» Путін згадав вторгнення в Україну та зробив заяву щодо діалогу РФ із Заходом.

Exit mobile version